Baisiausiai pasivažinėjo girtas 20-metis: jis Žvėryne ant šaligatvio partrenkė tris merginas, nuvertė apšvietimo stulpą, pabėgo iš įvykio vietos ir Rusijos ambasados patvoryje rėžėsi į medį. Apie tai DELFI rašė dar vėlų penktadienio vakarą.

Maždaug tuo pačiu metu Ateities g. buvo sustabdytas pavežėjimo įmonės „Taxify“ automobilis. Paaiškėjo, kad vairuotojas neturi teisės vairuoti - jos jis netekęs už tai, kad buvo nučiuptas girtas prie vairo.

Prieš vidurnaktį Ukmergės g. buvo sustabdytas „VW Polo“. 28 metų vairuotojui nustatytas 1,98 prom. girtumas. Iš jo jau anksčiau 5 metams atimtas vairuotojo pažymėjimas už tai, kad vairavo girtas. Dabar jo laukia ikiteisminis tyrimas. Automobilis, kuris gali būti konfiskuotas, išvežtas į saugomą aikštelę.

Po vidurnakčio policija gavo pranešimą, kad Justiniškėse „Opel“ apdaužė du automobilius ir nuvažiavo. Justiniškių g. patruliai bėglio automobilį sustabdė. Paaiškėjo, kad vairuotojas girtas - 2,27 prom. Jam irgi pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Po to buvo gautas pranešimas, kad Antakalnyje, prie Žolyno ir Antakalnio gatvių sankryžos, automobilis „Mercedes“ kliudė troleibusą. Lengvojo automobilio vairuotojas, kiek pabendravęs su troleibuso vairuotoja, iš įvykio vietos pabėgo.

Netrukus apdaužytas bėglio automobilis buvo surastas V. Grybo g., vairuotojas buvo pasišalinęs. Netoliese rastas nuverstas stulpas su kelio ženklais, tačiau neaišku, ar tai to paties vairuotojo darbas. „Mercedes“ išvežtas į saugomą aikštelę.

O apie 3 val. įvyko dar vienas eismo įvykis. Šįsyk pasižymėjo girta vairuotoja. T. Narbuto ir Sėlių gatvių sankryžoje neblaivios merginos vairuojamas „Audi“ trenkėsi į pavežėjimo įmonės „Toyota Prius“. Kompaniją vežusiai merginai nustatytas 0,94 prom. girtumas.