Kaip informavo policija, 1.17 val. buvo gautas pranešimas, jog Žaliųjų Ežerų gatvėje įvyko eismo nelaimė – nuo kelio į griovį nuvažiavo automobilis. Pranešėjas teigė, kad vienas žmogus yra galimai prispaustas, šalia transporto priemonės vaikšto dar vienas žmogus.

Į įvykio vietą skubiai sulėkė visos tarnybos, iš „Volvo“ ugniagesiai iškėlė akivaizdžiai stipriai neblaivų vyriškį. Pasirodo, kad asmuo medikų pagalbos atsisakė, taip pat jam nepavyko nusistatyti ir girtumo, kadangi nesugebėjo įpūsti į alkotesterį.

Šalia transporto priemonės buvęs keleivis tapo agresyvus, norėjo pasišalinti iš įvykio vietos, todėl buvo sulaikytas ir uždarytas į policijos automobilį.

Teigiama, jog „Volvo“ vairuotojas galimai iš avarijos vietos pabėgo.

Pirminiais duomenimis, „Volvo“ nulėkė nuo kelio, apgadino apšvietimo stulpą ir nulaužė kelis medelius. Transporto priemonė buvo be valstybinių numerių.

Pareigūnai aiškinasi įvykio aplinkybes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)