Kaip informavo policija, apie 23.50 val. buvo gautas pranešimas, jog L. Giros gatvėje esančiame bute yra girdimas konfliktas, galimai vyksta ir muštynės.

Netrukus pranešta, kad girdisi durų trankymai, keiksmai ir triukšmai.

Atvykę pareigūnai sulaikė 1998 metais gimusį vyrą, jis buvo uždarytas į areštinę. Minimas vyras chuliganiškai elgėsi, už tai jam buvo surašytas ANK protokolas, taip pat vyras prisidirbo ir dėl rastų narkotinių medžiagų.

Pirminiais duomenimis, bute pareigūnai rado augalinės kilmės medžiagos, kaip įtariama narkotikų. Už tai buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 259 str. (neteisėtas disponavimas narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti).

Pasirodo, kad įvykyje pareigūnai susidūrė su dar vienu sunkumu – kitu agresyviu vyru (gim. 1997 m.). Teigiama, kad vyras apie 1 val. pasipriešino policijos pareigūnui (gim. 1983 m.), jam kumščiu trenkė ir taip sukėlė fizinį skausmą. Pasiutęs vyras ties tuo neapsiramino – apie 1.30 val. jis namo bendro naudojimo patalpoje spyrė policininkei (gim. 1999 m.).

Dėl tokio elgesio vyriškio atžvilgiu buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 286 str. (pasipriešinimas valstybės tarnautojui ar viešojo administravimo funkcijas atliekančiam asmeniui).

Pareigūnai aiškinasi aplinkybes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją