Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyrius informavo, kad 01.35 val. buvo gautas pranešimas, jog Kaune, J. Basanavičiaus al. ir Taikos pr. sankryžoje, susidūrė automobiliai, vienas jų apvirto ant stogo.

Atvykę gelbėtojai rado sudaužytus automobilius, o vieną jų – ant stogo.

Pirminiais duomenimis, prispaustų asmenų nebuvo. Ugniagesiai atjungė automobilių akumuliatorius ir sutvarkė išbėgusius skysčius.

Pasirodo, kad į eismo įvykį pateko policijos tarnybinis automobilis, kuris ir apvirto ant stogo. Kiek daugiau transporto priemonių avarijoje dalyvaują neaišku.

Liudininkai praneša, kad buvo nulaužtas šviesoforas bei kelio ženklai.

Pareigūnai vyko į iškvietimą

Anot policijos, policijos pareigūnai skubėjo į rimčiausios kategorijos įvykį, kitaip dar vadinamu A kategorijos, važiavo su įjungtais šviesos švyturėliais. Teigiama, kad sankryžoje pareigūnai susidūrė su kitu automobiliu ir vertėsi.

Medikai apžiūrėjo du policininkus ir lengvojo automobilio vairuotoją. Pirminiais duomenimis, rimtesnių sužalojimų buvo išvengta.

Pareigūnai aiškinasi įvykio aplinkybes.

Į avarijos vietą buvo išsiųsti medikai, policijos pareigūnai bei ugniagesiai.

Papildyta

Ryte Policijos departamentas informavo, kad policijos tarnybinis automobilis „VW Transporter“, vairuojamas tarnybos metu uniformuoto blaivaus Kauno apskr. VPK pareigūno, sankryžoje susidūrė su automobiliu „Kia Optima“, vairuojamu vyro (gim. 1991 m.).

Per eismo įvykį žmonės nenukentėjo, apgadinti abu automobiliai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)