Muitinė praneša, kad atlikdami Iš Rusijos Federacijos per Kybartų kelio postą įvažiavusio, tranzitu per Lietuvą žuvies produktų krovinį gabenusio, krovininio automobilio „Volvo“ muitinę kontrolę, muitininkai automobilio kabinoje, po keleivio sėdyne, specialiai įrengtoje slėptuvėje, rado neteisėtai gabenamus vaistus.

Aptikus kontrabandinius vaistus, paaiškėjo, kad automobilio kabinoje buvo paslėpta 2045 vienetų įvairių vaistinių preparatų pakuočių – „Omeprazol“, „Tetraciklin“, „Loratadin-Verteks“, „Azitromicin“, „Nimesulid“, „Diklofenak“, „Erinitl“ ir apie 620 vienetų tuščių vaistinių preparatų pakuočių, kurių bendra vertė su privalomais sumokėti mokesčiais – 3032 eurų.

Muitinės pareigūnai sulaikė vaistus ir automobilį, o pažeidėjui surašė prekių sulaikymo protokolą. Už šią kontrabandą vairuotojui gresia piniginė bauda, nelegaliai gabentų vaistinių preparatų ir automobilio konfiskavimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją