Nerimaujantys artimieji kreipėsi į policiją ir nurodė, kad rugpjūčio 1 d. apie 08.00 val. iš namų, esančių Vilkaviškio r. sav., Kybartuose, Saulės g., motociklu „Yamaha“ išvyko ir iki šiol negrįžo vyras (g. 1992 m.).

Vyras, artimųjų žiniomis, vyko į Lenkiją, planavo aplankyti Zakopanės miestą. Vyras išvažiavo raudonos spalvos „Yamaha“ motociklu, dėvėjo juodą aprangą bei tokios pat spalvos šalmą.

Policijai ir socialiniuose tinkluose informaciją pateikę vyro artimieji sulaukė skaudžios žinios. Socialiniuose tinkluose žmonės paskelbė sužinoję, kad vyras yra vienoje Lenkijos ligoninėje.

Lenkijos žiniatinklis „Gajewo“ skelbiama, kad rugpjūčio 1-ąją, apie 10.00 val. ryto greitosios pagalbos tarnybos gavo pranešimą apie eismo įvykį netoli Ščecino esančiame kelyje. Skelbiama, kad 30-ties metų motociklininkas iš Lietuvos, važiuodamas link kaimo pavadinimu Bzurai, kelio vingyje susidūrė su automobiliu „VW“, kurį vairavo 76 metų (blaivus) vyras.

Motociklininkas per avariją prarado sąmonę, jis nuvežtas į ligoninę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)