Jonavietis A. K. kaltintas tuo, kad 2013 m. spalį, savo bute, esančiame Jonavoje, būdamas apsvaigęs nuo alkoholio, buitinio konflikto metu tyčia sudavė savo sugyventinei kumščiu smūgius į krūtinę ir veidą, taip sukėlė jai fizinį skausmą ir nežymiai sutrikdė jos sveikatą.

Po metų, 2014 m. spalį, tame pačiame bute, tomis pačiomis aplinkybėmis, ikiteisminio tyrimo metu nenustatytu daiktu sudavė savo sugyventinei ne mažiau kaip 61 smūgį į įvairias kūno vietas, sukeldamas didelį skausmą ir kančias, o nuo patirtų sužalojimų moteris mirė.

A. K. baudžiamąją atsakomybę lengvinančių aplinkybių nenustatyta, jo baudžiamąją atsakomybę sunkinančia aplinkybe laikytina tai, kad nusikalstamas veikas jis padarė būdamas apsvaigęs nuo alkoholio.

Teisėjų kolegija, atsižvelgusi į byloje ištirtus duomenis, į kaltinamojo, nukentėjusiųjų parodymus, specialistų išvadas, kaltinamojo asmenybę, nusprendė pripažinti A. K. kaltu ir skirti jam 15 metų laisvės atėmimo bausmę. Iš A. K. taip pat priteista 70 tūkst. eurų nukentėjusiesiems neturtinei žalai atlyginti.

Nuosprendis per 20 dienų nuo paskelbimo gali būti skundžiamas Lietuvos apeliaciniam teismui per Kauno apygardos teismą.