Policija informavo, kad apie 12 val. buvo gautas pranešimas, jog parduotuvės tualete rastas negyvo vyro (gim. 1988 m.) lavonas.

Anot policijos, buvo rastas nuo vasario 28 d. be žinios dingusio vyro kūnas.

Tualete buvo 12 dienų

Liudininkas Delfi rašė, kad mirusysis tualete buvo net 12 dienų.

„Mindaugo [gatvės – aut. past.] „Iki“ šiandien buvo rastas miręs žmogus, kuris tualete prabuvo 12 dienų. Tualeto durys atidarytos ir paliktos vėdinti“, – pirmadienį pranešė žmogus.

Neoficialiomis Delfi žiniomis, tualetas parduotuvėje jau kurį laiką neveikė, todėl jo niekas netikrino. Tai paaiškintų, kaip 12 dienų niekas nepastebėjo negyvo žmogaus.

Neatmetama, kad žmogus ten įlindo norėdamas apsisvaiginti. Dar aiškinamasi, kaip jam išvis pavyko patekti į vidų.

Pareigūnai minimos informacijos nepatvirtina, teigiama, kad tiriant bus išsiaiškinta, ar tikrai vyriškis tualete negyvas gulėjo 12 dienų.

Mirusįjį rado jo paiešką vykdę policininkai

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informavo, kad 11.57 val. gavo policijos pranešimą, jog reikia ugniagesių pagalbos. Buvo teigiama, kad reikia patekti į tualeto vidų, nes patalpoje galimai yra žmogus.

Atvykę gelbėtojai laužtuvu atidarė duris ir viduje rado vyriškio lavoną. Apie 12.30 val. atvykę medikai konstatavo nelaimėlio mirtį.

Policija teigia, kad dingusiojo paiešką vykdę pareigūnai tikrino gautą informaciją, taip jis ir buvo rastas negyvas.

Dėl įvykio pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą mirties priežasčiai nustatyti, bus išsiaiškinta, ar tikrai vyriškis tualete negyvas gulėjo 12 dienų. Pirminiais duomenimis, aptikto vyro kūnas – be smurto žymių.

Delfi rašė, kad moteris socialiniuose tinkluose dalinosi prašymu padėti surasti jos vyrą. Ji teigė, kad vasario 28 d. jos mylimasis dingo, paskutinį kartą telefonu kalbėjo, jis sakė, kad važiuoja namo, apie 18 val. vakaro. Daugiau į skambučius vyras neatsiliepė, telefonas buvo išjungtas.

Kovojo su priklausomybėmis

Dar 2016 m. „Lietuvos rytui“ vyras pasakojo apie savo kovą su priklausomybėmis. Būdamas 13-os jis pirmą kartą pabandė kanapių, o 15-os jau vartojo heroiną. Kadangi priklausomybė kainavo brangiai, jam teko vogti. Dėl to įkliuvęs jis gavo 3 mėnesių arešto bausmę.

„90 parų praleidęs už grotų aš nusprendžiau keisti savo gyvenimą, todėl nieko nelaukdamas išvažiavau dirbti į užsienį. Išvykau į Airiją, ten dirbau ketverius metus. Dar tiek pat praleidau Olandijoje, dirbdamas fermose. Išvykau į užsienį turėdamas daugiau nei 25000 eurų skolų antstoliams. Ten dirbdamas aš atidaviau visas skolas“, – pasakojo jis.

Grįžęs iš užsienio vyras vėl atkrito, įklimpo ne tik į narkotikus ir alkoholį, bet ir į azartinius lošimus.
„Per tris mėnesius pralošiau daugiau nei 8000 eurų, automobilį. Šeima, kuri buvo šalia, pastebėjo, kad kažkas negerai. Kai pralošiau mašiną, nuvažiavau į taborą. Norėjau nusiraminti, todėl nusipirkau dozę, „įsišoviau“. Prasidėjo pykčiai su mergina. Kartą ji mane užtiko su švirkštu vonioje, todėl paskambino mano broliui“, – prisiminė jis.

Tada jis vėl pateko į reabilitacijos centrą ir sėkmingai išsigydė. Iš jo socialinių tinklų akivaizdu, kad vyras sėkmingai užsiiminėjo kultūrizmu.

Nors ne viskas klostėsi sėkmingai, 2018 m. Delfi apie šį vyrą rašė, kai jis norėjo išbandyti naujai įsigytą motociklą, nors dar nebuvo spėjęs išsilaikyti teisių, – vairavimo egzaminą turėjo laikyti tik po dviejų dienų. Pastebėtas policijos jis bandė bėgti, o įkliuvęs kaltę pabandė išpirkti 80 eurų kyšiu. Už tai jam buvo iškelta baudžiamoji byla.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)