Atnaujinta Panevėžio policija informavo, kad ketvirtadienio vakarą Ukmergės r., Leonpilio k., Šventosios upės įlankoje, rastas vyro kūnas.

Delfi duomenimis, apie 18 val. vaikino kūną rado vaikščiojęs žmogus.

Pradžia Panevėžio policija anksčiau platino pranešimą, kad gegužės 13 d. dingo 1997 m. gimęs Lukas K.

Jaunuolio požymiai: ūgis apie 1,75 cm., tamsios spalvos trumpai kirpti plaukai, ant kaktos – kirpčiai, akys melsvos. Vaikinas augina barzdą, vidutinio kūno sudėjimo.

Išskirtinis požymis – ant dešinės kojos iš abiejų pusių yra didelė tatuiruotė nuo šlaunies žemiau kojos kelio sąnario. Buvo apsirengęs baltos spalvos marškinėliais ir trumpais šortais.

Vaikinas vairavo 2019 m. gamybos „Mercedes-Benz“ C klasės baltą automobilį su juodu stogu ir veidrodėliais, valstybiniai numeriai MMG 511.

Artimieji vaikino paieškai jau sukūrė grupę feisbuke, čia skelbiama, kad ketvirtadienį organizuojama paieška kelyje tarp Vilniaus ir Panevėžio.

„Kadangi informacijos apie galimą Luko buvimo vietą neturime, tikrinsime visas įmanomas vietas, kurios kels bet kokį įtarimą: grioviai, nuokalnės ir pan.

Prašome jūsų pagalbos, jei turite laisvą valandėlę, prisidedant prie paieškų.

Taip pat važiuojantys keliu Vilnius–Panevėžys atkreipkite dėmesį į kelkraščius, galbūt kas nors patrauks jūsų dėmesį ir kels įtarimų, būtinai pasidalinkit su mumis koordinatėmis. Dėkojam“, – rašoma feisbuko grupėje „Luko paieška“.

Kaip rašoma komentaruose, vaikinas tądien draugę pavežė iki oro uosto Vilniuje ir turėjo važiuoti atgal link Panevėžio.

Ryšis su juo nutrūko sekmadienį maždaug tarp 21 ir 22 val.

Turinčių bet kokios informacijos apie dingusįjį prašoma skambinti Bendrojo pagalbos centro numeriu 112.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)