Rugsėjo 13 d. 3 val. 36 min. Marijampolės apskrities policijai pranešta, kad automobiliu „Mazda“ važiuoja neteisėti migrantai.

Kelyje Marijampolė-Kalvarija pareigūnai pastebėjo automobilį „Mazda“, jis stabdomas nesustojo. Apie 3 val. 50 min. Marijampolės sav., Liudvinavoje, automobilis nuvažiavo nuo kelio į Šešupės upę.

Kauno priešgaisrinė gelbėjimo valdyba informuoja, kad automobilis „Mazda 5“ buvo įvažiavęs į Liudvinavo tvenkinį. Mašina buvo 0,5 m nuo kranto, panirusi iki langų.

Policijos pareigūnai virve stabilizavo automobilį. Atvykus ugniagesiams, automobilyje žmonių nebuvo. Gelbėtojai padėjo dviem žmonėms išlipti iš vandens, trečias buvo vandenyje be sąmonės. Jis buvo gaivinamas, kol atvyko medikai.

Žuvo automobiliu važiavusi moteris, neteisėta migrantė, galimai Indijos pilietė. Sulaikyti automobiliu „Mazda“ važiavę trys vyrai, neteisėti migrantai, taip pat galimai Indijos piliečiai.

Automobilio vairuotojas pabėgo, jo ieško policija. Pirminiais duomenimis, neteisėti migrantai atvyko iš Latvijos.

Automobilio gerve ištraukti nepavyko. Transporto priemonę iš vandens ištraukė techninė pagalba.

Rugsėjo 12 d. apie vidurnaktį Jonavos r., ties įvažiavimu į Jonavą, kelyje Ukmergė-Jonava, policijos pareigūnams nestojo stabdomas automobilis „Opel Astra“.

Jonavoje, Žeimių g., persekiojamas automobilis „Opel“ nuvažiavo nuo kelio, trenkėsi į pastatą ir apvirto. Per eismo įvykį sužaloti automobilio „Opel“ vairuotojas Šri Lankos pilietis (gim. 1981 m.) ir kartu važiavę 7 neteisėti migrantai, taip apt galimai Šri Lankos piliečiai. Jie dėl įvairių kūno sužalojimų buvo nuvežti į ligoninę.

Suteikus medicinos pagalbą, nelegalai perduoti Valstybės sienos apsaugos tarnybos pareigūnams. Pirminiais duomenimis neteisėti migrantai taip pat atvyko iš Latvijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)