Rugpjūčio 7 d. apie 20 val. 55 min. Mažeikių r. Šerkšnėnų sen., Pašerkšnės k., Sedos g. susidūrė automobilis „Audi A6“ ir sunkiasvorė transporto priemonė „Volvo“.

Eismo įvykio metu žuvo automobilio „Audi A6“ vairuotojas.

Į įvykio vietą išsiųstos Mažeikių PGT priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Panevėžio greitosios medicinos pagalbos stočiai ir Šiaulių AVPK policijos komisariatui.

Papildyta:

Pranešimas apie nelaimę sulaukė daugybės komentarų socialiniuose tinkluose.

Teigiama, kad mirtina avarija įvyko policijai persekiojant sprunkantį automobilį.

Šią informaciją Delfi patvirtino Policijos departamento atstovė Revita Janavičiūtė.

Pirminiais duomenimis, Sedoje, prie bažnyčios, pareigūnai pastebėjo dideliu greičiu važiuojantį automobilį. Policininkai ėmė stabdyti mašiną.

„Audi A6“ vairuotojas sulėtino greitį, bet staiga nuvažiavo, o policija leidosi vytis. Bėglys per garsiakalbį buvo raginamas sustoti, bet nekreipė dėmesio.

Tiesiame kelyje jis išvažiavo į priešingo eismo juostą ir rėžėsi atvažiuojantį sunkvežimį. Vairuotojas (gim. 1961 m.) žuvo iš karto. Per avariją apgadintas ir tarnybinis policijos automobilis.

Papildyta:

Antradienį Policijos departamentas pateikė daugiau įvykio aplinkybių.

Rugpjūčio 7 d. apie 20 val. 55 min. Mažeikių r., Pašerkšnės k., kelyje Mažeikiai - Plungė -Tauragė 17-ame km, policijos pareigūnams stabdomas nestojo automobilis „Audi A6“.

Vairuotojas šalindamasis, nesuvaldė automobilio, išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir atsitrenkė į atvažiuojantį vilkiką „Volvo FH12“, vairuojamą vyro (gim. 1957 m.). Vilkiko vairuotojas po medikų apžiūros gydomas ambulatoriškai.

Po susidūrimo „Audi A6“ , atšokęs nuo vilkiko, trenkėsi į policijos tarnybinį automobilį „VW Caddy“. Policijos tarnybiniu automobiliu važiavę Mažeikių r. PK pareigūnai nenukentėjo.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)