Kėdainių mugė“ jau rašė, kad praėjusio penktadienio rytą Kėdainių r., Tubių k., sodyboje, kilus konfliktui, jaunuolis (gim. 2005 m.) trenkė į veido sritį vienmetei merginai bei grasino jai daiktu, panašiu į pistoletą. Nukentėjusioji kreipėsi į policiją, pareigūnai ėmė ieškoti jaunuolio. Buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas už grasinimą nužudyti žmogų ar sunkiai sutrikdyti jo sveikatą. Už tai vaikinui gresia viešieji darbai, bauda, laisvės apribojimas, areštas arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Šįryt policijos departamentas pranešė, kad vasario 19 d., apie 15 val. į Kauno apskr. Vyriausiąjį policijos komisariatą kreipėsi jaunuolis (gim. 2005 m.), kuris pareiškė, kad šių metų vasario 16 d. apie 8 val., Kėdainių r., Janušavos k., konflikto metu, jį sužalojo mergina (gim. 2005 m.). Jaunuolis med. pagalbos atsisakė.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR Baudžiamojo kodekso 140 str. 1 d. (Fizinio skausmo sukėlimas ar nežymus sveikatos sutrikdymas). Jei bus nustatyta, kad ir mergina smurtavo prieš jaunuolį, jai gresia viešieji darbai, laisvės apribojimas, areštas arba laisvės atėmimas iki vienerių metų.

Audringai santykius besiaiškinusios jaunos poros konflikto aplinkybes aiškinasi policijos pareigūnai.