Policijos pareigūnai pradėjo šios nelaimės tyrimą - aiškinamasi, kas kaltas, kad vaikas Kelmės rajono Burčiškės kaime įkrito į srutų duobę. Pasak pareigūnų, apklausus vaiko tėvą keliama versija, kad tai nelaimingas atsitikimas. Vaikai žaidė netoli ūkininkui priklausančios srutų duobės, juos matė suaugusieji.

Viena Burčiškės kaimo gyventoja pamatė, kaip mažylis, prie srutų duobės patekęs per išgriuvusią tvorą, paniro. Moteris tuoj paskambino vaiko tėvui. Atbėgęs vyriškis nėrė į maždaug 2 metrų gylio srutų duobę ir ištraukė savo sūnų. Kol važiavo greitoji, vyras pats sugebėjo gaivinti vaiką, pasak policijos, tai labai padėjo medikams, mat berniukas dar iki atvykstant greitajai pradėjo kvėpuoti.

Mažylio sveikata, pasak medikų, po truputį gerėja, nors jis tebėra komos būklės, tačiau jau bunda - reaguoja į prislietimus. Kokios po skendimo bus pasekmės sveikatai, medikai nesiima prognozuoti. Policija dar neapklausė ūkininko, kuriam priklauso srutų duobė. Taigi, kodėl ji buvo nesaugiai aptverta, kol kas neaišku.