Pirminiais duomenimis, ketvirtadienį, apie 20 val. 50 min., į Šiaulių ligoninę iš Mažeikių, namo laiptinės, pristatytas ir dėl įvairių kūno sužalojimų paguldytas berniukas (gim. 2010 m.).

Pirminiais duomenimis tą pačią dieną, apie 19 val. 40 min., Mažeikiuose, berniukas persisvėręs per laiptinės turėklus nukrito iš 4 aukšto.

Aplinkybės tikslinamos.

Aiškėja, kad nelaimė įvyko, kai vaikas čiuožė laiptų turėklais.

„Nustatytas galvos smegenų sutrenkimas, galvos ir veido žaizdos, taip pat abiejų rankų dilbių kaulų lūžimai ir dubens kaulų lūžimas. Berniuko būklė buvo stabilizuota, sutvarkytos žaizdos. Šiuo metu pavojaus gyvybei nėra. Tęsiamas gydymas“, – per spaudos konferenciją sakė Respublikinės Šiaulių ligoninės Moters ir vaikos skyriaus Vaikų skubiosios pagalbos ir intensyviosios terapijos centro laikinasis vadovas Dobilas Ovsiukas.

Kol kas vaikas gydomas vaikų intensyviosios terapijos poskyryje, bet jei būklė nesikeis rytoj planuojama perkelti į Vaikų chirurgijos, ortopedijos-traumatologijos skyrių tolesniam gydymui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)