Antradienį paaiškėjo avarijos aplinkybės.

Kaip informavo policija, spalio 24 d. apie 21 val. 26 min. gautas pranešimas, jog Oslo gatvėje įvyko didelė avarija. Atvykus pareigūnams, medikai informavo, kad 1981 m. gimusį vyrą išveža į ligoninę. Nukentėjusysis skundėsi, kad skauda galvą.

Paaiškėjo, kad didelė avarija įvyko, kad 1961 m. gimusio vyro vairuojamam „Mercedes-Benz“, priekaboje vežančiam „Audi“, ties nusukimu į Vakarinį aplinkkelį sprogo kairė priekinė padanga.

Mašina sustojo, kartu sustojo ir „Ford“ automobiliu važiuojantys vairuotojo draugai.

Vyrai ėmė keisti ratą. Vienam jų beieškant rakto, į automobilvežio galą rėžėsi lengvasis automobilis „Mercedes-Benz“. Šio vairuotojas (gim. 1999 m.) teigė per vėlai pamatęs sugedusią mašiną ir nespėjęs jos apvažiuoti.

Per susidūrimą vyras (gim. 1981 m.) buvo parblokštas ant kelio ir prarado sąmonę. Jis buvo nuvežtas į ligoninę, bet po apžiūros išleistas gydytis namo.

Visi eismo įvykio dalyviai buvo blaivūs.

Anot liudininkių, eismo įvykis išties didelis. Priekaboje vežama „Audi“ po smūgio nuvirto ir taip pat buvo apgadinta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)