Ikiteisminio tyrimo duomenimis, šių metų vasario mėnesį 20-metis marijampolietis laiptinėje prie savo namų pardavė nepilnamečiui apie 12 g skysčio, kuriame buvo sintetinio kanabinoido.

Tą pačią dieną policijos pareigūnai pas kvaišalų pardavusį jaunuolį namuose atliko kratą.

Bylos duomenimis, policijos pareigūnai kaltinamojo namuose rado apie 33 g skysčio. Jo sudėtyje rasta apie 0,04 g sintetinio kanabinoido. Skystį jaunuolis planavo parduoti.

Marijampoliečiui pateikti kaltinimai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti.

Baudžiamoji byla perduota nagrinėti Kauno apygardos teismui.

Ikiteisminį tyrimą organizavo Kauno apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokuroras Ričardas Gailevičius.

Tyrimą atliko Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos pareigūnai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją