Kovo 26-27 d. Marijampolėje, J. Ambrazevičiaus-Brazaičio g. prie 23 namo, nenustatytos markės automobilio vairuotojas apgadino automobilio „Mercedes Benz ML 350“ galinį buferį, bagažinės dangtį ir iš eismo įvykio vietos, su kuria yra susijęs, pasišalino, pažeisdamas Kelių eismo taisykles.

Kovo 5 d. Marijampolėje, R. Juknevičiaus g. prie 1 namo, automobilių stovėjimo aikštelėje, nenustatytos markės automobilio vairuotojas apgadino automobilio „Audi A3“ priekinį buferį ir iš eismo įvykio vietos, su kuria yra susijęs, pasišalino, pažeisdamas Kelių eismo taisykles.

Kovo 17 d. apie 13.00 val. Marijampolėje, P. Kriaučiūno g. prie 2 namo, automobilių stovėjimo aikštelėje, nenustatytos markės automobilio vairuotojas apgadino automobilio „Lancia Y“ priekinį buferį ir iš eismo įvykio vietos, su kuria yra susijęs, pasišalino, pažeisdamas Kelių eismo taisykles.

Kovo 17-19 d. Marijampolėje, Uosupio g. prie 14 namo, automobilių stovėjimo aikštelėje, nenustatytos markės automobilio vairuotojas apgadino automobilio „BMW 525“ priekinį buferį ir iš eismo įvykio vietos, su kuria yra susijęs, pasišalino, pažeisdamas Kelių eismo taisykles.

Kovo 27-28 d. Marijampolėje, Vilkaviškio g. prie 72 namo, automobilių stovėjimo aikštelėje, nenustatytos markės automobilio vairuotojas apgadino automobilio „Opel Signum“ priekinį buferį ir iš eismo įvykio vietos, su kuria yra susijęs, pasišalino, pažeisdamas Kelių eismo taisykles.

Kovo 4-5 d. Marijampolėje, Kauno g. prie 74 namo, automobilių stovėjimo aikštelėje, nenustatytos markės automobilio vairuotojas apgadino automobilio „Renault Laguna“ abejas dešinio šono dureles ir iš eismo įvykio vietos, su kuria yra susijęs, pasišalino, pažeisdamas Kelių eismo taisykles.

Asmenis, mačiusius minimus eismo įvykius ar turinčius kitos tyrimui vertingos informacijos, prašome kreiptis į Kelių policijos skyrių, esantį Marijampolėje Kudirkos g. 61 (2 kab.), arba paskambinti tel. (8 343) 51 090.