Policija informavo, kad kratų metu pas įtariamuosius gyvenamosiose vietose rasta ir paimta galimai psichotropinės medžiagos – amfetamino bei neaiškios kilmės galimai narkotinių ar psichotropinių medžiagų. Iš viso kratų metu rasta ir paimta apie 100 gramų galimai psichotropinių medžiagų.

Per šių metų birželio mėnesį tai jau antra tokia pareigūnų operacija, kurios pagrindinis tikslas užkardyti narkotinių ar psichotropinių medžiagų platintojų veiklą Marijampolės apskrityje.

Birželio 14 d. Marijampolės apskr. pareigūnai Kalvarijos savivaldybėje sulaikė Kalvarijos savivaldybės gyventoją, platinusį narkotines medžiagas – kanapes. Sulaikymo metu buvo sulaikyti ir narkotinių medžiagų – kanapių įsigiję asmenys. Kratos metu įtariamojo naudojamame garaže bei automobilyje rasta ir paimta apie 100 gramų narkotinės medžiagos – kanapių.

Dėl įvykių pradėti du ikiteisminiai tyrimai pagal LR BK 260 str. 1 dalį (gresia laisvės atėmimas nuo dvejų iki aštuonerių metų). Ikiteisminius tyrimus kontroliuoja Kauno apygardos prokuratūros Marijampolės apylinkės prokuratūra.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)