Anot policijos, pirmos operacijos metu buvo sulaikyti du pilnamečiai asmenys (gim. 2000 m. bei 2002 m.) intensyviai platinę elektroninių cigarečių skystį THC, su jame sumaišytomis psichotropinėmis medžiagomis.

Kitų dviejų operacijų metu buvo sulaikyti trys asmenys (gim. 2001 m. 2000 m. bei 2002 m.), kurie platino psichotropines medžiagas – ekstazi tabletes bei narkotines medžiagas – kanapes.

Dėl įvykių pradėti trys ikiteisminiai tyrimai pagal LR BK 260 str. 1 d., 259 str. 2 d. Už šias nusikalstamas veikas gresia laisvės atėmimas iki 8 metų.

Policija pabrėžia jog narkotinių bei psichotropinių medžiagų prekyba, ypač kuri yra orientuota į prekybą nepilnamečiams, yra policijos vykdomos proaktyvios veiklos prioritetas į kurį dedami vis didesni žmogiškieji ištekliai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją