Policija informavo, kad šių metų vasario 10 d. surengtos operacijos metu Jurbarke buvo sulaikyta 3 asmenų grupė, kuri Jurbarko mieste intensyviai platino narkotines medžiagas – kanapes. Vykdant procesinius veiksmus rasta bei iš nelegalios apyvartos paimta virš 300 gramų narkotinių medžiagų – kanapių, kurios buvo paruoštos platinimui. Taip pat rasta ir konfiskuota narkotinėms medžiagoms sverti bei pakuoti skirta įranga.

Kita sėkminga sulaikymo operacija surengta vasario 13 dieną Marijampolės mieste. Operacijos metu sulaikytas narkotines medžiagas – kanapes – platinęs marijampolietis, bei asmuo iš jo įsigijęs narkotines medžiagas – kanapes.

Dėl įvykių pradėti du ikiteisminiai tyrimai pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 260 str. 1 d. Tyrimus kontroliuoja Kauno apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus bei Kauno apygardos Marijampolės apylinkės prokuratūros prokurorai.

Už šias nusikalstamas veikas įtariamiesiems gresia laisvės atėmimas nuo dvejų iki aštuonerių metų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją