Policijos pareigūnai informuoja, kad sulaikytieji įtariami pavogę ir paslėpę automobilį „Audi A6“ (2003 m. laidos). Automobilis rastas Kauno rajone, Domeikavoje. Sulaikymo metu įtariamieji priešinosi, bandė pabėgti iš nusikaltimo vietos, tačiau nepaisant visų pastangų buvo sulaikyti.

Kriminalistų turimais duomenimis įtariamieji galėjo įvykdyti ir daugiau automobilių vagysčių Kauno miesto Šilainių ir Vilijampolės mikrorajonuose. Šiuo metu D. A. ir P. V. pareikšti įtarimai dėl minėto automobilio „Audi A6“ vagystės.

Abiem įtariamiesiems paskirtos kardomosios priemonės suėmimai. Tyrimas tęsiamas, jį organizuoja ir kontroliuoja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros prokurorai.

Įtariamasis D. A. dėl automobilių vagysčių su bendrininku jau buvo sulaikytas, 2012 m. nuteistas ir jam buvo paskirtas lygtinis laisvės atėmimas, atidedant jo vykdymą.

D. A. taip pat jau buvo sulaikytas ir šiais metais, buvo kreiptasi į teismą dėl pastarojo suėmimo, tačiau D. A. suimtas nebuvo. Šis tyrimas tęsiamas.