Kaip informavo policija, balandžio 5 d., apie 4 val. 50 min., Klaipėdoje, Taikos pr., 1999 m. gim. vyras, vairuodamas automobilį „Audi“, atsitrenkė į stulpelį ant šaligatvio ir bandė pasišalinti palikęs automobilį.

Pareigūnai sulaikė minėtą asmenį netoli įvykio vietos. Asmuo atsisakė tikrintis blaivumą. Vyras sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Tą pačią dieną apie 13.45 val. Pagėgių sav., Stoniškių sen., Rukų k., neblaivus (1,58 prom.) jaunuolis, gim. 2006 m., vairuodamas automobilį „BMW 5ER REIHE“, jo nesuvaldęs atsitrenkė į pakelėje esantį medį.

Apie 14 val. 58 min. Panevėžio r. sav., Naujikų k., kelyje Panevėžys-Kupiškis, neblaivus (2,68 prom.) vyras (gim. 1991 m.), vairuodamas automobilį VW, nuvažiavo nuo kelio ir apsivertė.

Taip pat apie 17 val. Vilniuje, Geležinio Vilko g., automobilis „Opel“, vairuojamas vyro, kliudė automobilį „Opel Insignia“, vairuojamą moters, ir iš eismo įvykio vietos pasišalino.

Automobilis „Opel“ sustabdytas Ukmergės g., jį vairavusiam vyrui (gimusiam 1993 m.) nustatyta 3,31 prom.

Dėl visų įvykių policija pradėjo ikiteisminius tyrimus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją