Kaip informavo pareigūnai, rugpjūčio 21 d., apie 11 val., Alytaus r., Miroslavo sen., Vankiškių k., sulaikytas neblaivus vyras (gim. 1979 m.), kuris vairuodamas automobilį „Audi A6“, nesuvaldė jo atsitrenkė į gyvatvorę ir apsauginį stulpelį.

Eismo įvykio metu žmonės nenukentėjo. Vairuotojas nevykdė teisėtų pareigūnų reikalavimų ir atsisakė tikrintis blaivumą. Vyras sulaikytas ir patalpintas į Alytaus laikino sulaikymo patalpą.

Apie 12.25 val., Jonavos r., Upninkų k., automobilis „Audi“, vairuojamas neblaivaus ir teisės vairuoti transporto priemonę neturinčio vyro (gim. 1988 m.), pirminiais duomenimis, nuvažiavo nuo kelio ir kliudė krūmus.

Vairuotojui nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 1,96prom.

Tą pačią dieną, apie 13.50 val., Visagine, Veteranų g., neblaivus (nustatytas 2,70 prom. neblaivumas) vyras (gim. 1982 m.) vairuodamas „Volvo“ automobilį jo nesuvaldė ir atsitrenkė į kitą automobilį.

Apie 19.25 val. Kaune, Baltų pr. ir Žiemgalių g. sankryžoje, automobilis „Chrysler“, vairuojamas neblaivaus vyro (gim. 1977 m.), pirminiais duomenimis, kliudė kelio atitvarus.

Vairuotojui nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 2,90 prom.

Taip pat rugpjūčio 22 d., apie 5.10 val., Šilalės r., Kaltinėnų sen., Radiškės k., neblaivus (2,14 prom.) vaikinas, gim. 2000 m., vairuodamas automobilį BMW, kelio vingyje nepasirinko saugaus važiavimo greičio, nuvažiavo nuo kelio į esančią pievą ir vertėsi.

Vaikinas pristatytas į gydymo įstaigą apžiūrai.

Dėl įvykių pradėti ikiteisminiai tyrimai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją