Iš Varšuvos į Krokuvą persikėlęs laringologas greitai susilaukė pacienčių dėmesio. Mandagus, elegantiškas, gerai nuaugęs vyriškis susilaukė moterų, sergančių gerklės ligomis, pripažinimo. Tačiau, kaip vėliau paaiškėjo, kai kurioms moterims jis aiškino, jog jų gerklės susirgimai susieti su ginekologinėmis ligomis ir siūlėsi jas apžiūrėti.

Moterys gydytojui iškėlė bylą dėl seksualinio priekabiavimo. Jis buvo nuteistas 1,5 metų kalėti lygtinai, o psichiatrai davė lovelasui leidimą gydyti ligonius.

Netrukus laringologas, nusižiūrėjęs pacientę, įsitempė ją į savo kabinetą ir bandė išprievartauti. Moteriai pavyko išsprukti iš gydytojų rankų ir pasiskųsti poliklinikos vadovybei.

Tačiau jau kitą dieną jos laukė laringologo kerštas. Gatvėje pasivijęs savo buvusią pacientę į akis jai papurškė ašarinių dujų ir ėmė mušti per galvą, o po to bandė jėga moterį įsitempti į automobilį, reikalaudamas, kad moteris pakeistų savo parodymus. Tik praeivių dėka jai pavyko išsprūsti iš užpuoliko rankų.

Šį kartą teismas nebuvo švelnus laringologui. Jam skirta 4,5 metų kalėjimo be teisės po to 5 metus verstis gydytojo praktika.