Pirmadienio vakarą socialiniame tinkle „Facebook“ Širvintų rajono merė Živilė Pinskuvienė pasidalino vaizdo medžiaga ir pranešimu, jog buvo sustabdyti neblaivūs jaunuoliai.

„Ką tik Širvintų raj., Akmenių kaime, buvo sustabdyti visiškai neblaivūs jaunuoliai iš kaimyninio rajono.

Didžiausia padėka drąsiems gyventojams, kurie pastebėjo neblaivių asmenų vairuojamą automobilį ir užkardė galimą didžiulę nelaimę.

Dėkoju Širvintų r. policijos pareigūnams ir ugniagesiams gelbėtojams už greitą reagavimą“, – rašė Ž. Pinskuvienė.

Automobilis užsidegė

Anot policijos, pirmadienį 19.50 val. buvo gautas pranešimas, jog Ukmergės rajone „VW Passat“ sukėlė pavojingą situaciją, vairuotojas galimai neblaivus.

Visai netrukus pareigūnai sustabdė minėtą transporto priemonę, tačiau iš jos pradėjo rūgti dūmai. Į įvykio vietą nedelsiant buvo iškviesti ugniagesiai.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informavo, jog pirmadienį, apie 20 val., buvo gautas pranešimas, kad Širvintų r., Akmenių k., Aitvarų g., dega transporto priemonė.

Anot gelbėtojų, atvykus atvira liepsna degė automobilio „VW Passat“ variklio skyrius.

Išdegė automobilio variklio skyrius. Sudegė priekinis bamperis ir žibintai.

Vairuotojas girtas ir be vairuotojo pažymėjimo

Pasirodo, kad automobilį vairavo neblaivus vaikinas (gim. 2001 m.), jis į alkoholio matuoklį įpūtė 1,31 prom.

Maža to, vairuotojas neturi teisės vairuoti automobilį, o pati transporto priemonė neįregistruota.

Baudos sulaukė ir keleivis – 2004 metais gimęs jaunuolis buvo nubaustas už tai, kad vartojo alkoholinius gėrimus, kai jam dar nėra sukakę 20 metų. Jam nustatytas 2,55 prom. girtumas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją