Policija informuoja, kad vakar, ketvirtadienį, apie 11.00 val. Kaune, A. Juozapavičiaus pr., policijos pareigūnai pastebėjo automobilio „Honda“ vairuotoją (gim. 1951 m.), kuri nesegėjo saugos diržo.

Siekdami užfiksuoti Kelių eismo taisyklių pažeidimą, pareigūnai sustabdė automobilį ir paprašė vairuotojos pateikti dokumentus. Kaunietė pateikė ne savo, o sesers dvynės vairuotojo pažymėjimą. Pareigūnams pasiteiravus, kam priklauso automobilis, moteris teigė, kad jos sūnui.

Patikrinus informaciją, paaiškėjo, kad vairuotojo pažymėjimas priklauso moteriai, kuri neturi sūnaus, tačiau turi sesę dvynę, turinčią sūnų. Maža to, vairuotoja neturi teisės vairuoti transporto priemonę, kai ši jai buvo atimta.

Vairuotojai surašyti administracinio nusižengimo protokolai dėl transporto priemonių vairavimo, kai vairuojančiam asmeniui atimta teisė vairuoti transporto priemones arba transporto priemonių vairavimas, kai nesilaikoma draudimo vairuoti transporto priemones, kuriose neįrengti antialkoholiniai variklio užraktai ir naudojimosi saugos diržais, vaikų ūgiui ir svoriui pritaikytomis atitinkamos grupės sėdynėmis, motociklininko šalmais tvarkos pažeidimas pagal ANK 424 str. 4 d ir 432 str.

Kauno apskr. VPK Kauno miesto Nemuno policijos komisariato pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl antspaudo, spaudo ar dokumento pagrobimo arba pagrobtojo panaudojimo pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 302 str. 1 d. Už tai gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 2-ojo skyriaus prokurorai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją