Vasario 1 d. apie 16 val. į Bendrąjį pagalbos centras per Skype programėlę paskambino kurčiasis vyras. Jis per gestų kalbos vertėją pranešė, kad kita kurčia moteris jam pranešė apie peiliu sužalotą bendruomenės narę.

Nurodytu adresu Vilniuje, Dariaus ir Girėno g., nuvykusių pareigūnų į butą niekas neįleido.

Po valandos gautas dar vienas pranešimas apie šį įvykį. Skambinusi moteris pasakojo, kad bendruomenės paskyroje socialiniame tinkle matė vaizdo įrašą, kaip vyras peiliu į pilvą subadė moterį.

Tuomet buvo iškviesti ugniagesiai. Jie išlaužė duris ir įleido medikus bei policiją. Bute rasti trys miegantys žmonės – moteris ir du vyrai.

Pažadinus paaiškėjo, kad jie turi klausos negalią, bendrauja tik gestų kalba. Apžiūrėję moterį (gim. 1995 m.) medikai nustatė, kad jos pilve – pjautinė žaizda. Nukentėjusioji paguldyta į ligoninę.

Sulaikomas įtariamasis (gim. 2001 m.) priešinosi, policininkai panaudojo antrankius. Vyras buvo neblaivus (1,40 prom.), jis uždarytas į areštinę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Įtariamajam gresia atsakomybė už fizinio skausmo sukėlimą ar nežymų sveikatos sutrikdymą ir dėl grasinimo nužudyti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)