„Aš norėjau gyventi. Aš gyniausi. Aš ne kileris. Aš nenorėjau tyčia... savo brolį dvynį tyčia? Aš parduotuvėje saldainio nepavogčiau, o taip išėjo“, – sunkiai rinkdamas žodžius kalbėjo Sergėjus Cicėnas, antradienį stojęs liudyti dėl jam pateiktų kaltinimų brolio žmogžudyste.

Gyvenime problemų su teisėsauga neturėjusiam kaltinamajam dabar gresia ilgi metai nelaisvės, už artimojo nužudymą numatyta bausmė nuo 8 iki 20 metų arba iki gyvos galvos.

Dvynių sesuo iki šiol negali patikėti tuo, kas nutiko.

„Mes buvome kaip trynukai, mūsų vaikystė buvo labai turtinga ir turininga – teisme pasakojo sesuo. – Metai bėgo, bet vis tiek išlikome tais vaikais, pasipešdavome, pasistumdyvome, bet niekada nebuvom piktybiški.“

„Jei gali, atleisk man Sergėjau, – kreipėsi ji į nužudymu kaltinamą brolį. – Po mamuko mirties labai nutolome vienas nuo kito. Viskas dėl išdidumo.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)