Policijos pareigūnai, tiriantys šį nužudymą, prašo visuomenės pagalbos – atsiliepti visus asmenis, kurie savo automobiliuose turi vaizdo registratorius bei šių metų vasario 29 d. nuo 19.30 val. buvo priparkavę savo automobilius Justiniškių g. 52-o, 44-o, 42-o namų prieigose, o taip pat Taikos g. 136-o, 138-o namų prieigose arba kitu būdu filmavo aptariamas vietas.

Taip pat kriminalistai prašo atsiliepti ir tuos asmenis, kurie vasario 29-osios vakarą, maždaug nuo 21 val., buvo nurodytose vietose ar galbūt matė keistai besielgiantį (-čius) asmenį (-is) bei gali suteikti ikiteisminiam tyrimui reikšmingos informacijos.

Apie tai prašoma nedelsiant informuoti Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Operatyvaus valdymo skyriaus pareigūnus (budėtojus) tel. 8 700 56007, 8 700 56008 arba skubios pagalbos tarnybų tel. 112.

Delfi primena, kad apie žiaurų nusikaltimą pranešta kovo 1 d. apie 8 val. 34 min. Vilniuje, Justiniškių g., bute, rasti mirusių vyro (gim. 1990 m.) ir vyro (gim. 1988 m.) kūnai su sužalojimais.

Delfi duomenimis, kūnus aptiko po naktinės pamainos iš darbo namo grįžęs vyras. Jis iškvietė policiją.

Pareigūnai rado du negyvus vyrus su durtinėmis žaizdomis. Vienas iš nužudytųjų čia gyveno, kitas – buvo jo svečias.

Kūnus aptikęs žmogus gyvena tame pačiame bute.

Sulaikytas įtariamasis (gim. 1981 m.). Jam nustatytas sunkus girtumas (2,56 prom.). Įtariamasis uždarytas į areštinę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl dviejų žmonių nužudymo. Už tai baudžiama laisvės atėmimu nuo aštuonerių iki dvidešimties metų arba laisvės atėmimu iki gyvos galvos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)