Marijampolės apskrities policija praneša, kad bendradarbiaujant su Kalvarijos pasienio užkardos pareigūnais bei VSAT Pagėgių rinktinės kinologu, sustabdytas lengvasis automobilis „Mercedes-Benz“.

Mašiną vairavo Jurbarko miesto gyventojas. Kriminalistai aptiko automobilyje paslėptą daugiau nei 2 kilogramų kokaino kontrabandą.

Tuo pačiu metu Jurbarko mieste kriminalistai sulaikė dar vieną Jurbarko gyventoją. Jis siejamas su sulaikyta narkotikų kontrabanda. Pastarasis, pastebėjęs policijos pareigūnus, spruko.

Pareigūnai bėglį pasivijo ir panaudoję kovinių imtynių veiksmus, sulaikė. Atlikus kratą vyro namuose, rastas nelegaliai laikomas kovinis pistoletas PM su garso slopintuvu bei šaudmenų. Taip pat buvo aptiktas Prancūzijoje vogtas ir teisėsaugos ieškomas visureigis „Audi Q5“.

Abiem sulaikytiesiems teismas skyrė suėmimą. Dėl įvykio atliekamas ikiteisminis tyrimas. Įtariamiesiems gresia laisvės atėmimas iki 18 metų.

Tyrimui vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokurorė Nomeda Urbonavičienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją