Kaip informavo Policijos departamentas, gruodžio 23 d., apie 20 val. 40 min., Šiauliuose, Tilžės g. - Vilniaus g. sankryžoje, automobilis „Toyota Prius“, vairuojamas neblaivaus (2,57 prom.) vyro (gim. 1990 m.), partrenkė per pėsčiųjų perėją ėjusią nepilnametę (gim. 2006 m.).

Automobilis nesustojęs bandė nuvažiuoti iš įvykio vietos, tačiau atsitrenkė į prieš jį sustojusį ir jo vairuojamą automobilį stabdantį tarnybinį automobilį „VW Transporter“, kurį vairavo Šiaulių apskr. VPK pareigūnas (gim. 1999 m.).

Per eismo įvykį nukentėjo pėsčioji, kuri paguldyta į ligoninę bei automobiliu „VW Transporter“ važiavęs Šiaulių apskr. VPK pareigūnas (gim. 1987 m.), kuris į medikus nesikreipė.

Įtariamasis vyras uždarytas į areštinę.

Liudininkai teigia, kad „Toyota Prius“ automobilis pažymėtas įmonės „Bolt“ simboliu.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 281 str. 2 d. (kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimas).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)