Anot policijos, 13.21 val. buvo gautas pranešimas, kad „VW Golf“ vairuotojas yra galimai neblaivus, jis važiuoja Kairėnų gatve, Naujosios Vilnios link ir pavojingai manevruoja. Pranešėjas automobilį sekė, kol pareigūnai atvyko patikrinti vyriškio.

Daugiabučio namo kieme vyras pastatė transporto priemonę, jis buvo akivaizdžiai neblaivus, kalbėjo nerišliai ir nuo jo sklido stiprus alkoholio kvapas.

Vienas stikliukas degtinės

„VW Golf“ vairuotojas (gim. 1979 m.) teigė, kad pastatęs automobilį išgėrė tik vieną stikliuką degtinės. Paklaustas kokios, atsakė, kad „Stumbras“. Pareigūnai suprato, kad vyras meluoja, nes automobilyje mėtėsi daug degtinės butelių, tačiau nei vienas nebuvo minėtos firmos.

Vyras prisipažino, kad prieš dvi ar tris valandas gėrė ir degtinę, ir alų.

Pilietis „degustuoti“ alkoholio turėjo daug ir dar ne vieną dieną. Pasirodo, kad pirmu kartu jam buvo nustatytas 4,46 prom. girtumas, antru – 4,38 prom.

Pareigūnai aiškinasi įvykio aplinkybes, girtutėliui vyrui buvo įteiktas šaukimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją