Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento (PAGD) duomenimis, Kauno r. Raudondvario sen. Lukšakaimio k. ribose, Jurbarko plente, dėl slidžios kelio dangos nuvažiavo nuo kelio ir apvirto automobilis.

Avarija įvyko 7 val. 35 min. Kauno policija informavo, kad vairuotoja (gim. 1982 m.) patyrė nesunkių sužalojimų. Moteris buvo blaivi, ji važiavo viena.

Vairuotoja nebuvo prispausta. Ugniagesiai atjungė mašinos akumuliatorių ir budėjo, kol atvažiavo techninės pagalbos sunkvežimis ištraukti apvirtusią mašiną.

Eismoinfo.lt 9 val. 30 min. pranešė, kad eismo sąlygas Lietuvoje sunkina snygis, varuotojai raginami būti atidžiais.

Dėl buvusio ar besitęsiančio snygio kelių dangos didžiojoje šalies dalyje provėžotos, kai kur padengtos puraus ar pažliugusio sniego sluoksniu, kuris mažesnio eismo intensyvumo rajoniniuose keliuose vietomis siekia iki 10 cm.

Šalyje dirba kelių priežiūros mechanizmai, bet vairuotojai prašomi atsižvelgti į kelių būklę ir meteorologines sąlygas bei rinktis saugų, o ne maksimaliai leistiną greitį.

Žiemiškai geresnės eismo sąlygos šiuo metu išlieka pajūryje, pietvakarių bei rytų Lietuvoje, kur valstybinės reikšmės kelių dangos daugiausia drėgnos arba sausos.

Utenos, Klaipėdos ir Telšių apskrityse be kritulių, kitur – snygis. Oro temperatūra nuo 0 iki 2 laipsnių šalčio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją