Šių metų gegužę policija gavo informacijos, kad jaunuolis Gargžduose gali turėti psichotropinių medžiagų.

Klaipėdos rajono policijos komisariato pareigūnai patikrino įtarimų sukėlusį jaunuolį. 21 metų palangiškis turėjo kelių rūšių kepinių, jų sudėtyje aptikta neįprastų medžiagų.

Manoma, kad anksčiau neteistas, niekur nedirbantis vaikinas sausainius ir keksiukus „pagardino“ psichotropine medžiaga – tetrahidrokanabinoliu. Šios psichotropinės medžiagos 29-iuose kepiniuose buvo – 0,834 gramo.

Net ir nedidelis kiekis šių stiprių kvaišalų yra pavojingas sveikatai ar gyvybei. Toliau įvykį tyrė Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos (KPONTV) pareigūnai.

Jaunuoliui pateikti kaltinimai dėl neteisėto disponavimo labai dideliu psichotropinės medžiagos kiekiu. Jam skirtas rašytinis pasižadėjimas neišvykti.

Už neteisėtą disponavimą labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu numatytas laisvės atėmimas nuo 10 iki 15 metų. Baudžiamoji byla perduota nagrinėti Klaipėdos apygardos teismui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją