Kaip informavo policija, gruodžio 26 d. buvo gautas pranešimas, kad Klaipėdoje, vieno prekybos centro automobilių stovėjimo aikštelėje, prie stovinčio automobilio BMW vyksta įtartina veikla.

Atvykus pareigūnams, prie minėto automobilio savininko nebuvo.

Pasitelkus kinologus su tarnybiniu šunimi, šie netoliese pastebėjo asmenį, kurio elgesys sukėlė įtarimų. Nustatyta, kad 2003 m. gimęs vyras yra minėto BMW savininkas.

Atlikus dalinę apžiūrą, kurioje dalyvavo ir kinologai su tarnybiniu šunimi, automobilyje buvo rastos ir paimtos dvi dėžės, kuriose buvo 121 buteliukas su skysčiu elektroninėms cigaretėms pildyti bei 5 vnt. vienkartinių el. cigarečių.

Automobilyje rasta ir per 200 eurų grynųjų pinigų.

Pradėta administracinė teisena dėl akcizais apmokestinamų prekių įsigijimo, laikymo, gabenimo, naudojimo ar realizavimo pažeidžiant nustatytą tvarką (pagal LR ANK 209 str.).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją