Prieš trejus metus nuteistas už plėšimus Ramūnas Krivičius penktadienį apie 19 val. sugriebė einančią namo mergaitę už sprando ir pareikalavo atiduoti, ką ji turi vertingesnio. Vaikas atidavė telefoną bei 10 litų.

Tačiau nusikaltėlis jos nepaleido. Jis nusivedė mergaitę Liubeko gatve už prekybos centro ir išžagino.

Pirmadienį pareigūnai susekė nusikaltėlį jo tėvų namuose Žemaičių Naumiestyje. Tačiau padedamas artimųjų basas nusikaltėlis sugebėjo pasprukti.

Trečiadienį nusikaltėlis sulaikytas ten pat - motinos ir patėvio bute Žemaičių Naumiestyje.

Kol kas įtariamasis kaltę neigia, tačiau abejonių, kad nusikaltimą įvykdė šis neseniai iš įkalinimo įstaigos išleistas vaikinas, nėra.

Įtariamasis trečiadienį pargabentas į Klaipėdą, kur įvykdė nusikaltimą.

Čia bus atliekami tyrimo veiksmai.

Uostamiesčio policijos Smurtinių nusikaltimų tyrimo skyriaus viršininkas Donatas Bieliūnas džiaugėsi, kad šis asmuo nieko nebeskriaus.

Papildyta 16:37 val. :

Nusikaltėlis, pirmadienį pasprukęs nuo pareigūnų, iki trečiadienio slėpėsi katilinėje. Pareigūnai jo laukė ir namą, kuriame gyvena jo artimieji, buvo apsupę.

Šį kartą uostamiesčio policininkams talkino Šilutės pareigūnai ir pasienietis su tarnybiniu šunimi. Pasprukti įtariamasis neturėjo galimybių.

Trečiadienį vakare po apklausos įtariamasis uždarytas į areštinę. Ketvirtadienį ketinama teismo prašyti sankcijos jį sulaikyti ilgesniam laikui.