Į įvykio vietą buvo iškviesti medikai ir ugniagesiai-gelbėtojai, kurie padėjo neblaiviai moteriškei išsiropšti iš sudaužytos mašinos.

Medikai darbo neturėjo, nes Natalija M. (gim. 1969 m.) per incidentą net neįsibrėžė. Atvykusi policija jai nustatė 1.83 prom. girtumą.

Tuo metu įvykio vietoje vaikščiojęs liudininkas, važiavęs paskui džipą, teigė, kad visureigis lėkė labai greitai. Jis, važiuodamas paskui moters automobilį, įvertino, kad ji važiavo 100-120 kilometrų per valandą greičiu.

Liudininkas policijos pareigūnams pasirodė taip pat neblaivus. Patikrinus liudininką Sergejų M., išpūstame iš plaučių ore aptikta 1.53 prom. alkoholio.

Paaiškėjo, kad Sergėjus, būdamas neblaivus savo automobiliu sekė vairuojančią neblaivią savo buvusią žmoną, kuri buvo pasipiktinusi jo liudijimu apie jos viršytą greitį.

Moteris teigė, kad su buvusiu vyru ji negėrė, kad visi pasakojimai apie jos viršytą greitį yra melas ir jokių reikalų turėti ateityje ji nenorinti.

Pora išsiskyrusi prieš 7 mėnesius. Dabar abiems buvusiems sutuoktiniams gresia tūkstantinės baudos ir vairuotojo pažymėjimo netekimas keliems metas.