2022 metų rugpjūčio 31 d. ankstų rytą policijos pareigūnai gavo informacijos, kad Klaipėdoje, I. Kanto gatvėje esančiame bute, rastas mirusio vyro kūnas su šautinėmis žaizdomis. Į įvykio vietą atvykę pareigūnai sulaikė įtariamąją – mirusio vyro sutuoktinę. Įvykio vietoje patikrinus moters blaivumą, jai buvo nustatytas lengvas girtumo laipsnis. Įtariamoji buvo uždaryta į areštinę.

Ikiteisminiam tyrimui vadovavo Klaipėdos apygardos prokuratūros Baudžiamojo persekiojimo skyriaus prokuroras. Tyrimą atliko Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos sunkių nusikaltimų tyrimo valdybos pareigūnai.

Ekspertų išvados atskleidė, kad į vyrą buvo šauta keturis kartus iš jo legaliai namuose laikyto pistoleto. Turimais duomenimis, kaltinamoji namuose galimai neteisėtai laikė ir dar vieną šaunamąjį ginklą bei penkis šaudmenis.

Moteriai pateikti kaltinimai dėl artimo šeimos nario nužudymo ir dėl neteisėto disponavimo šaunamaisiais ginklais bei šaudmenimis.

Baudžiamoji byla perduota nagrinėti Klaipėdos apygardos teismui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją