Utenos apskrities policija praneša, kad šeimininkas seife pasigedo legaliai laikyto lygiavamzdžio šautuvo FSA ir 18 šovinių. Taip pat iš namo buvo pavogti telefonai „Samsung“ ir „Huawei“, dingo planšetė „Samsung“ ir pavogtas net 2,5 litro talpos viskio butelis. Bendras padarytas nuostolis – apie 1 970 eurų.

Tą pačią dieną Anykščių rajono policijos komisariato Reagavimo skyriaus pareigūnai, gavę pranešimą apie vagystę, išvyko į įvykio vietą. Netoli apvogto namo pareigūnai pastebėjo įtartinus pėdsakus sniege.

Policininkų intuicija neapgavo, „karšti“ įtariamųjų pėdsakai vedė į gretimą kaimą už 8 km, kuriame pareigūnai ir sulaikė du įtariamus vyrus (gim. 1996 m. ir gim. 1999 m.). Pas įtariamuosius buvo rastas pavogtas lygiavamzdis šautuvas, šoviniai ir kiti daiktai. 2,5 litro viskio butelis jau buvo tuščias.

Vagystę galimai įvykdę vyrai buvo sulaikyti ir uždaryti į Panevėžio aps. policijos areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl svetimo turto pagrobimo įsibrovus į patalpą ir dėl šaunamojo ginklo pagrobimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją