Vilniaus apskrities policijos duomenimis, pirma eismo nelaimė įvyko apie 6 val. 30 min.

Antakalnyje, Šilo g., per pėsčiųjų perėją einantį vyrą (gimusį 1962 m.) partrenkė automobilis „VW Jetta“.

Nukentėjusysis skundėsi skaudančia nugara, jis nuvežtas į ligoninę. Pirminiais duomenimis, abiem eismo dalyviams degė žalias šviesoforo signalas.

8 val. 12 min. autobuso vairuotojas policijai pranešė, kad Ukmergės g. dėl staiga į kelią išvažiavusio paspirtuko turėjo staigiai stabdyti. Į autobuso galą trenkėsi paskui jį važiuojantis krovininis automobilis.

Per susidūrimą nukrito ir susižalojo autobuso keleivė. Į įvykio vietą išsiųsti policijos pareigūnai ir medikai.

Dar 4 žmonės eismo nelaimėse nukentėjo trečiadienį.

Spalio 25 d. apie 6 val. 44 min. Vilniuje, Žolyno ir Antakalnio gatvių sankryžoje, maršrutinis autobusas „Isuzu“, vairuojamas vyro (gimusio 1974 m.), sukdamas į kairę, partrenkė per reguliuojamą perėją einančią moterį (gimusią 1969 m.).

Nukentėjusioji dėl sužalojimų paguldyta į ligoninę.

Apie 18 val. 25 min. Vilniuje, Ašmenos g., automobilis „Toyota Prius“, vairuojamas 26 metų Kirgizijos piliečio, pradėdamas važiuoti atbulas, kliudė už jo ėjusią pėsčiąją. Nukentėjo 57 metų moteris, pirminiais duomenimis, ji buvo neblaivi.

Moteris buvo nuvežta į ligoninę. Suteikus medicinos pagalbą, ji išleista gydytis ambulatoriškai.

Apie 18 val. 37 min. Vilniuje, Ateities ir Fabijoniškių gatvių sankryžoje, automobilis „Toyota Corolla Verso“, vairuojamas 47 metų moters, sukdamas į kairę, kliudė pėsčiųjų perėja ėjusį 24 metų Ukrainos pilietį. Jis nukentėjo, pristatytas į ligoninę.

Apie 19 val. 24 min., lyjant, Vilniuje, Kalvarijų gatvėje, automobilis „Renault Trafic“, vairuojamas 43 metų vyro, atsitrenkė į priekyje prie šviesoforo sustojusį automobilį „BMW 1er Reihe“, vairuojamą 26 metų vyro. Šis trenkėsi į sustojusį „Toyota Prius“, kurį vairavo 46 metų vyras. Nukentėjo BMW 24 metų keleivė.

Dėl eismo įvykių, per kuriuos nukentėjo žmonės, pradėti ikiteisminiai tyrimai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją