Administracinio teisės pažeidimo bylą išnagrinėjusi teisėja Virginija Liudvinavičienė paskelbė, kad neginčijamai įrodyta, jog E. Šeibokienė vertėsi prostitucija ir klientu apsimetusiam policininkui už 200 Lt siūlė suteikti seksualines paslaugas.

Pasak teisėjos, pažinčių portale paskelbtas E. Šeibokienės skelbimas tik patvirtina, jog ji teikė ne erotinio masažo, o seksualines paslaugas. „Skelbimo tekste yra aiškiai išreikštas tikslas ir jo turinys jokių sąsajų su atliekamu masažu neturi“, – nutarime skirti nuobaudą pažymėjo teisėja.

„Sex... Kartą pabandžius, priklausomybė lieka iki mirties. Orgazmas būtinas žmogaus smegenims, kaip ir maistas kūnui. Nepakartojamas orgazmas sex gurmanams“, – E. Šeibokienė tokio ir panašaus pobūdžio skelbimus skelbė internete. Ji taip pat nurodydavo, jog yra „griežta, valdinga, arogantiška ir fatališka tikra valdovė“.

Bylos duomenimis, gegužės 15-ąją, apie 17.30 val., „valdovė“ iš klientu apsimetusio policijos pareigūno pareikalavo 200 Lt atlygio už seksualines paslaugas.

„Po mano oralinio tau jokio sekso jau nebereikės“, – moters žodžius teisme citavo Ekologijos ir teisės pažeidimų prevencijos skyriuje dirbantis policininkas Saulius Puzas.

Tuo metu E. Šeibokienė piktinosi S. Puzo liudijimu ir tikino, jog su klientu apsimetusiu policininku net nesikalbėjo apie seksą. „Buvo kalba apie masažą, prostitucija aš neužsiimu“, – tikino ji.

„Ateina, išsitraukia pažymėjimą ir liepia pasirašyti protokolą – nėra jokių įrodymų, – anksčiau vykusiame teismo posėdyje sakė E. Šeibokienė. – Pas mane klientai ateina masažo, nes teikiu erotinio pobūdžio atpalaiduojamąjį masažą. O tada atėjo policininkas, atsisėdo ant sofos, pakalbėjome, kaip darau masažą, pasakiau, jog laimingą pabaigą jis galės pabaigoje pats pasidaryti...“.

Teisėjos paklausta, ką reiškia jos skelbimai internete, kuriuose rašoma, jog seksas yra kaip narkotikas ir kartą pabandžius priklausomybė liks visam gyvenimui, nuo to nėra jokių vaistų, E. Šeibokienė teisinosi, jog tie skambūs žodžiai tėra reklama.

„O kaip kitaip privilioti klientą?“ – klausė ji.

Iš Druskininkų kilusi moteris tikino, kad atvažiavusi į Vilnių iš pradžių gyveno įvairiuose viešbučiuose, o šiuo metu nuomojasi būstą. Tiesa, kaip paaiškėjo, juos labai dažnai keičia. Be to, moteris nurodė, kad vadovauja savo įkurtai įmonei, kurios įstatuose nurodyta, jog ji gali teikti masažo paslaugas.