Pirminiais Utenos apskr. policijos pareigūnų duomenimis, avarija įvyko apie 12 val. 29 min. netoli Juodėnų kaimo esančiame Molėtų rajone.

Susidūrė automobiliai „Toyota“ ir „Volvo“. Po smūgio abu automobiliai stipriai sumaitoti, pranešta ir apie sužeistus žmones.

Avarijos liudininkai po kelių valandų informavo, kad kelias Vilnius-Utena sunkiai pravažiuojamas.

Vienas avarijos liudininkų informavo, kad teks važiuoti arba pro Suginčius, kur kreipiamas eismas, arba per pievą, nes pareigūnai uždarė eismą.

Papildyta: Kaip Delfi informavo Policijos departamento atstovė Revita Janavičiūtė, per avariją sužaloti trys žmonės. Visus juos medikai nuvežė į ligoninę.

Įvykio aplinkybes tiria policijos pareigūnai.

Trečiadienį Utenos apskrities policija pateikė išsamią informaciją apie eismo įvykį.

Molėtų r., kelyje Vilnius-Utena 75 km, automobilis „Toyota Avensis“, kurį vairavo blaivus vyras (gim. 1941 m.), apsisukdamas į kairę, nepraleido iš galo atvažiuojančio automobilio „Volvo XC90“. Šį vairavo blaivus vyras (gim. 1977 m.).

Susidūrus automobiliams, nukentėjo moteris (gim. 1943 m.), vyras (gim. 1941 m.) ir moteris (gim. 1944 m.), jie dėl patirtų traumų paguldyti į ligoninę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją