Dumpių kaimo ribose nuo kelio nuvažiavęs ir ant stogo apsivertęs šilutiškės vairuojamas automobilis „Audi“ dar išvertė nukreipiamuosius kelio ženklus.  Vairuotoja ir keleivė per avariją nenukentėjo. Nors „Audi“ padangos dygliuotos, tačiau tai nepadėjo įveikti slidaus kelio.

Tik merginoms išsikrapščius iš mašinos, šalia į griovų įvažiavo automobilis „Nissan“, o kitoje kelio pusėje griovyje atsidūrė dar du automobiliai.

Važiuojant link Priekulės, neprivažiavus Dituvos, skiriamosios juostos griovyje rastas ant stogo apsivertęs automobilis „VW Golf“, prie kurio žmonių nebuvo. Šio automobilio padangos - apverktinos, o ant galinių ratų visiškai - nudilusios. Išrausti grioviai ir vėžės sniege bylojo, kad šalia taip pat būta nuo kelio nuvažiavusio automobilio. Dar už poros šimtų metrų techninė tarnyba iš griovio ištraukė automobilį „Opel Omega“.

Nuo Klaipėdos iki Priekulės suskaičiuotos 7-ios vietos grioviuose, kuriose vienaip ar kitaip pabuvota mašinų.

Žmonės pasakojo, kad paskambinus Klaipėdos regiono kelių „žiemos tarnybai“, autoatsakiklis perspėjo, kad pokalbis bus įrašomas, o netrukus ragelį pakėlęs vyriškis, dalykiškai paaiškino, kad „šiandien mes dirbome iki 19 val., po to renkamės pusę 4 ryto, bus meistrai, įvertinsim kelią ir pradėsime barstyti“ ir, palinkėjęs gero ir saugaus kelio, vyriškis, tarstelėjo, kad toks yra darbo grafikas.