Kaip informuoja policija, lietuvis užsienietį nesvetingai pasveikino Kelmės rajone lapkričio 19-osios vakare. Keliu Ryga-Šiauliai-Tauragė-Kaliningradas automobilį BMW vairavęs užsienietis pajuto stiprų smūgį į transporto priemonės galą ir pamatė nuo kelio nuvažiuojantį ir besiverčiantį „Volvo“.

„Volvo“ vairuotojo išvaizda bylojo apie tai, kad vyras yra gerai truktelėjęs alkoholio, tačiau tikrintis girtumą jis atsisakė. Tik dėl patirtų traumų atsidūręs Šiaulių ligoninėje, šiaulietis alkoholio matuoklio nebevengė ir jam buvo nustatytas sunkus girtumas – 2.62 prom.

Vyrui dėl vairavimo apsvaigus nuo alkoholio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Dėl analogiškos nusikalstamos veikos per savaitgalį iš viso pradėti 6 ikiteisminiai tyrimai (Šiaulių apskrities policijos aptarnaujamoje teritorijoje – 4, Telšių apskrities policijos aptarnaujamoje teritorijoje – 2).

Keturiais atvejais vairuotojams pasisekė, nes laiku buvo sustabdyti policijos pareigūnų ir dėl to jiems pavyko išvengti nelaimių su sunkiomis pasekmėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją