Kauno apskrities policija praneša, kad metų pradžioje, sausio 11-13 dienomis, apvogti Kėdainių rajono savivaldybės administracijai priklausantys antžeminiai ir pusiau požeminiai „Molok“ atliekų surinkimo konteineriai. Vagystės įvykdytos 22 skirtingose Kėdainių miesto vietose.

Kėdainių miesto gyventoją (gim. 1990 m.) domino konteinerių sutvirtinimo dalys – metaliniai varžtai. Vyras iš beveik visų mieste esančių atliekų surinkimo konteinerių galimai pasisavino metalinių detalių, vertinamų beveik 6 tūkst. eurų.

Kėdainių rajono policijos komisariato pareigūnai išsiaiškino, kad pagrobti atliekų surinkimo konteinerių varžtai buvo parduoti metalo supirktuvėje už 40 eurų.

Įtariamasis yra gerai žinomas policijos pareigūnams už panašius nusikaltimus. Jam gresia bauda arba areštas, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją