Kauno apskrities policija praneša, kad praėjusią savaitę, kaip įprasta, vyko reidai, per kuriuos buvo tikrinamas vairuotojų blaivumas.

Lapkričio 11 d., šeštadienį, apie 21 val. 20 min. Kaune, Veiverių g., pareigūnai sustabdė automobilį „Mazda 6“. Mašiną vairavo 1988 m. gimęs vyras. Netrukus paaiškėjo, kad vairuotojas yra neblaivus ir jį nuo baudžiamosios atsakomybės skiria itin plona riba – 0,01 prom. Vyrui nustatytas lengvas girtumo laipsnis – 1,50 prom.

Tą pačią dieną apie 15 val. 30 min. Kėdainių r., Svilių k., pareigūnai pastebėjo keliu važiuojantį išgėrusį dviratininką (gim. 1988 m.). Vyrui nustatytas išties sunkus girtumo laipsnis – 5,00 prom.

Savaitgalį Kelių policijos pareigūnai Kauno, Kaišiadorių, Kėdainių ir Jonavos miestuose bei rajonuose patikrino beveik 9 tūkst. transporto priemonių. Nustatyta 15 neblaivių vairuotojų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)