Į įvykio vietą buvo išsiųstos Kauno PGV priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos (informacija apie įvykį perduota Kauno greitosios medicinos pagalbos stočiai, Kauno AVPK policijos komisariatui).

Susisiekus su Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos budinčiu pareigūnu, šis patvirtino įvykį ir informavo, jog dega du namai ir ūkinis pastatas. Gaisras plinta link miško, todėl ugniagesiai bando atskirti ugnį, jog ši neuždegtų šalimais esančio miško.

Ugniagesiai išvyko pagal pagal 3 iškvietimą, į įvyko vietą išvažiavo 7 mašinos.

Pirminiais duomenimis, apie nukentėjusius asmenis informacijos nėra.

Ugnis išplito į mišką

Po kurio laiko susisiekus su budinčiu gaisrininku, šis patikslino, jog atvykę ugniagesiai rado sudegusį gyvenamąjį namą, šalia namo buvęs ūkinis pastatas taip pat sudegė. Ugnies liežuviai taip pat pasiglemžė garažą ir du automobilius.

Ugnies suvaldyti dar nepavyko ir ji išplito į mišką, kyla grėsmė ir šalia miško esantiems kitiems gyvenamiesiems namams.

Papildyta

Ugniagesiai informavo, kad buvo gautas pranešimas, kad dega namas. Pajėgoms vykstant gauta papildomų pranešimų, kad užsidegė antras namas ir ūkinis pastatas.

Degė gyvenamasis namas, ūkinis pastatas ir jo viduje įrengtas garažas, 2 automobiliai ir miškas.

Sudegė namas (rąstinis, 2 aukštų, 10x10 m). Sudegė kitas nebaigtos statybos apleistas namas (3 aukštų, pusiau mūrinis, pusiau medinis), taip pat šalia jo medinis 20x10 m ūkinis pastatas ir jame įrengtas garažas, jo viduje buvę automobiliai „Audi A4“ ir „Ford Transit“.

Apsilydė dviejų pastatų plastikinės apdailos lentelės, vieno iš jų trūko stiklo paketas. Pažeista elektros linija.

Vanduo gaisri gesinti buvo vežiojamas iš už 400 m esančio privataus tvenkinio ir už 4 km esančio Nemuno. Išdegė apie 1 ha miško.

Daugiau skaitykite čia.