Policijos departamentas informavo, kad birželio 7 d., apie 20 val. 6 min., Kauno r., Šatijų k., policijos pareigūnai stabdė nestojusį automobilį „VW Golf“, gaudynių metu vairuotojas staiga sustabdęs automobilį, išlipo ir pradėjo bėgti.

Besivejant automobilio vairuotoją, Kauno r. PK pareigūnas į tvorą susižalojo ranką. Pareigūnas, suteikus med. pagalbą, gydomas ambulatoriškai.

Pasirodo, kad VW vairavo neblaivus (0,63 prom.) vyras (gim. 1989 m.)

Automobilio vairuotojui surašytas AN protokolas pagal LR ANK 422 str. 5 d. (transporto priemonių vairavimas, kai tai daro neblaivūs arba apsvaigę nuo narkotinių, psichotropinių ar kitų psichiką veikiančių medžiagų vairuotojai), 506 str. 4 d. (statutinių valstybės tarnautojų, karo policijos, Lietuvos Respublikos vadovybės apsaugos tarnybos ar žvalgybos pareigūnų teisėtų nurodymų ar reikalavimų nevykdymas).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją