Policijos departamentas informavo, kad kovo 10 d., apie 19 val. 53 min., Kauno r., tarpstotyje Pravieniškės–Palemonas 23-ame km, 9 pikete, traukinys partrenkė ir mirtinai sužalojo ant geležinkelio bėgių buvusį asmenį.

Dailiaus Dargio nuotr.

Liudininkai rašo, kad traukinys nejuda iš vietos. Begalės žmonių keliavo į Robbie Williamso koncertą, tačiau dabar jie dėl nelaimės įstrigo ir yra nežinioje.

Keleiviai tęsia kelione kitu traukiniu

Apie 23 val. AB „Lietuvos geležinkeliai“ Komunikacijos partnerė Gintarė Žalytė-Štarienė pateikė komentarą apie skaudų įvykį Kauno rajone.

„Šiuo metu į eismo įvykį patekusio traukinio keleiviai tęsia kelionę vykdami kitu traukiniu. Anksčiau keleivių perlaipinimas nebuvo galimas dėl įvykio vietoje atliekamų tyrimo veiksmų.

Sprendimas perlaipinti keleivius į kitą traukinį priimtas tik įvertinus esamą situaciją, traukinių užlaikymo prognozę ir suderinus saugias keleivių perlaipinimo sąlygas. Į eismo įvykį patekusio traukinio keleiviai buvo nuolat informuojami apie situaciją, jiems buvo dalinamas vanduo.

Įvykio vietoje vis dar dirba policijos pareigūnai. Bendradarbiaujame su pareigūnais ir dedame visas pastangas, kad šio reiso keleiviai kuo greičiau užbaigtų kelionę“, – praneša komunikacijos atstovė.

Dailiaus Dargio nuotr.
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)