Policija pranešė, kad gegužės 19 d., penktadienį, pareigūnai sulaikė tris Kauno apskrities gyventojus (gim. 1976 m., gim. 1972 m. ir gim. 1963 m.). Du iš šių asmenų buvo gerai žinomi policijos pareigūnams, teisti.

Atliktų kratų metu įvairiose Kauno apskrities vietose ir už jos ribų rasti 25 pistoletai „Glock“, automatas „Agram“, graižtvinis šautuvas, duslintuvas ir kitų ginklų. Sulaikytiems asmenims skirtos griežčiausios kardomosios priemonės – suėmimai 3 mėnesių laikotarpiui.

Kauno apskr. VPK Kriminalinės policijos Organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos pareigūnai dėl šio įvykio atlieka ikiteisminį tyrimą dėl neteisėto disponavimo šaunamaisiais ginklais, šaudmenimis, sprogmenimis ar sprogstamosiomis medžiagomis pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 253 str. 2 d. Už tai gresia laisvės atėmimas nuo ketverių iki aštuonerių metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokurorai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)